Hírarchivum

Információk / Aktualitások » Hírarchivum

Tisztelt Ügyfeleink!
2014. április 1-jén hajnalban 01.00 és 03.00 óra között a telefonszolgáltatásban kimaradások várhatók központi átállás miatt. Ezen időszak alatt a hívások indítása és fogadása nem garantált.
Az érintett területek: Dévaványa, Létavértes, Tokaj.
Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!
Üdvözlettel: KalászNet Kft.

Tisztelt Nagymarosi Ügyfeleink!
Ezúton is szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy településük kábeltelevíziós hálózatán 2014. március 13-án 00:00 órától 12:00 óráig karbantartási és fejlesztési munkálatokat végzünk. A munkálatok ideje alatt az analóg és digitális KábelTV, valamint az Internet szolgáltatások sem lesznek elérhetőek.
A központ oldali berendezéseket is érintő fejlesztések miatt a munkálatok befejezését követően kérjük Önöket, hogy TV készülékeiket hangolják újra, kábelmodemjeiket pedig indítsák újra. Tájékoztatásunkkal kapcsolatban felmerülő további kérdéseikkel kérjük hívják Ügyfélszolgálatunkat a 06-40-201-200-as kékszámunkon!
Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!
Üdvözlettel: KalászNet Kft.

Tisztelt Pusztaföldvári, Nadapi, Sukorói és Velencei Ügyfeleink!
Most érdemes a KalászNet-et választania. 2014. márciusi akciónk keretében megrendelt új TV és NET szolgáltatások havidíja az első 2 hónapban 0 Ft.
Ajánlatunk 2014. március 1-től, visszavonásig érvényes. Az ajánlat új és meglévő szolgáltatásokra két év hűségidő vállalásával vehető igénybe.
A tájékoztatás nem teljes körű, a 3. hónaptól érvényes árakért és a további részletekért érdeklődjön Telefonos Ügyfélszolgálatunkon (06-40-201-200)
vagy Email-en: megrendeles@kalasznet.hu